De middag-filmclub is vol. Marie-Louise wil een avond-filmclub opstarten. Jij kunt ook mee!
Hoe werkt het?
Deze eerste keer geef je je via de mail op. Kun je niet op 27 november, geef je dan toch op. We zoeken een avond waarop zoveel mogelijk mensen kunnen. Als er genoeg interesse is, starten we een whats-appgroep. Marie-Louise doet dan een voorstel voor een datum en een film. De eerste keer is dus maandag 27 november. Wil je mee naar de voorgestelde film, dan geef je je daarvoor op. Het groepje dat gaat wisselt dus per keer. We gaan in principe naar de Hallen. 
Marie-Louise bestelt kaartjes zodat we naast elkaar zitten. Een half uur van te voren, haal je je kaartje op aan de balie van het filmtheater en betaalt daar.
Na afloop van de film drinken we een drankje (op een terrasje of in de Hallen) en praten we gezellig na. Je kunt  dus per keer beslissen of je mee gaat. 
Kosten: Het filmbezoek en het drankje na zijn op eigen kosten.
Heb je een stadspas met groene stip, dan kun je gratis naar de film (op de strippenkaart gekocht met subsidie van het Stadsdeel), het drankje betaal je wel zelf. Heb je een stadspas met groene stip, zeg dat dan bij aanmelding tegen Marie-Louise en neem de stadspas mee.