De Week van de Verbinding is dit jaar van vrijdag 1 tot en met vrijdag 7 oktober. Wat is er toe doen in Buurtkamer Corantijn?
  • Taartje en Praatje: Buurtverhalen – Vrijdag 1 oktober 15:00 Luister naar verhalen over de geschiedenis van de Postjesbuurt en De Baarsjes. Of vertel je eigen verhaal. Koffie en taart staan klaar!
  • Puzzel mee in de Baarsjes! – Zaterdag 2 oktober 14:00 In een puzzeltocht (circa een uurtje rustig wandelen) leer je allerlei wetenswaardigheden over deze buurt. Daarna nog iets lekkers in de Buurtkamer!
  • Taartje en Praatje: Huisarts – Maandag 4 oktober 19:00 Een van de dokters van Huisartsenpraktijk Bonaire houdt een praatje, de Buurtkamer trakteert op taart.
  • Maak kennis met Stoelyoga! – Dinsdag 5 oktober 10:00 Niet zo mobiel maar toch lekker ontspannen bewegen? Probeer het eens! Inloop vanaf 09:45.
  • Taartje en Praatje: Politie en Stadsdeel  –  Dinsdag 5 oktober 15:00 Maak kennis met de nieuwe Wijkagent en de nieuwe Gebiedsmakelaar en ontdek wat ze voor jou en de buurt kunnen betekenen.
  • Taartje en Praatje: Theesalon voor senioren – Woensdag 6 oktober 15:30 Speciale editie van de wekelijkse theesalon voor senioren. Gezellig kletsen onder het genot van thee, taart en andere hapjes.
  • Taartje en Praatje: Doe mee in de Buurt  –  Woensdag 6 oktober 19:00 Actieve buurtbewoners vertellen over hun initiatieven: het Stadsdorp voor meer contact, oude spullen repareren, de buurt vergroenen en nog veel meer. Kom luisteren en kijk of er iets bijzit voor jou!
  • Taartje en Praatje: Welzijn – Donderdag 7 oktober 16:00 Wil je weten wat de mensen van het nieuwe Buurtteam nu precies doen en wat ze voor jou kunnen betekenen? Ben je nieuwsgierig naar het activiteitenaanbod in de buurt? Of heb je meer zin in koffie en taart? Combineer het hier! Als de Corona-regels het toelaten is er aansluitend een speciale Buurtborrel ter afsluiting van de Week van de Verbinding.
Zie ook de site van Buurtkamer Corantijn en voor activiteiten elders in stadsdeel West op die site van West Verbindt.