Patricia’s Schrijftafel gaat weer beginnen!
De nieuwe schrijfworkshops vinden plaats op woensdag 9, 16, 23 oktober, 6, 20 en 27 november van 14.30 tot 17.00 uur. De kosten voor zes workshops zijn € 150,-.
Voor wie verder wil verdiepen zijn er op woensdag 11 december en maandag 8 januari aparte feedback-bijeenkomsten (kosten € 50,-). Met name wanneer je aan een langere tekst wil werken, is het fijn om daarover meer feedback te krijgen (o.a. over de opbouw en structuur). Op deze feedback-middagen komen mensen uit verschillende groepen samen. Er is namelijk ook een vaste groep op de dinsdagmiddag.
In januari plan ik een groep op de dinsdagavond.

               Uitgangspunt
Tijdens de bijeenkomsten komt zowel het autobiografisch schrijven als het schrijven van fictie aan bod. In intieme sfeer bij mij thuis in de Paramaribostraat maak je door middel van korte en langere opdrachten de schrijfspieren los en krijg je gereedschap aangereikt om je gedachten in zinnen en woorden te vangen. Hoofddoel is het prikkelen van de fantasie, plezier beleven aan het schrijven en de uitkomst met elkaar delen. Verras jezelf met een onvermoed gedicht, een vergeten verhaal of een komische dialoog. Ervaring is niet vereist. Er wordt geschreven tijdens de workshop en thuis voor wie dat wil.

Mijn achtergrond
Na mijn studie Nederlands en Theaterwetenschap volgde ik een cursus kinderboeken schrijven op de Schrijversvakschool en stroomde vervolgens in bij het laatste jaar Kinderboeken schrijven van Scriptplus. Daarna volgde ik diverse masterclasses schrijven bij Joke Linders. Ik schreef een aantal kinderboeken die gepubliceerd zijn bij uitgeverij Leopold en uitgeverij Zwijsen. Binnen het jeugdtheater en het community theatre zijn inmiddels vele teksten van mij opgevoerd.

Met vriendelijke groet,
Patricia
Meer weten? Bel of mail mij.
Patricia Kuiper
Schrijfster/dramaturg
020-6185476 / 06-33805412
patricia.kuiper@planet.nl
www.patriciakuiper.nl