Vanaf 4 mei geeft Hans Selman, die net als Anneke Zonneveld een tuinhuis heeft op "Ons Buiten" een bridge-cursus, de proeflies 
(met meteen al minibridgen) is op 4 mei. Er volgen daarna nog 9 lessen. De lessen zijn zaterdagmiddag vanaf 13:00 uur en duren zo’n 2,5 uur (1 uur theorie 1,5 uur spelen minstens 8 spellen en mogelijk 12).
Op 25 mei en 1 juni is er geen les i.v.m. vakantie. De lessen kosten 72 euro voor de hele cursus.

Bridgen is een leuke activiteit om te doen en zorgt voor een groter sociaal netwerk. Bridgen bestrijdt eenzaamheid en houdt tevens de hersens stevig bezig. Je moet uiteraard tot 13 kunnen tellen en je geheugen trainen in het onthouden van de kaarten. Bridgen werkt verslavend, eenmaal gevangen door het spel laat het je niet meer los!

 De lessen worden gehouden in het tuinhuis van Hans Selman. De cursus begint met een stuk theorie en daarna meteen oefenen. Je krijgt elke les cursusmateriaal op maat mee, maar een cursusboek aanschaffen kan natuurlijk ook. Na afloop van de cursus kun je op de maandagavonden in de zomer lekker bridgen onder begeleiding van Hans (op de tuin van Ons Buiten).
Aanmelden kan direct bij Hans Selman: hans.selman@planet.nl.